Om mig

Jag heter Malin, är 22 år gammal och pluggar i Lund. Jag tycker om skor och andra vackra saker.

Prenumerera

bloglovin

Sidor

Kategorier

Arkiv

Kaffe

Postat i Allmänt kl. 12:36 08 Jul | Kommentarer (0) |
Okej, jag sitter (fortfarande i sängen) och dricker kaffe och allt jag kan tänka på är Espressohouse's vaniljlatte. Åh vad jag önskar att jag hade en mugg med den istället för mitt vanliga bryggkaffe. Jag är verkligen en tjej när det kommer till kaffe. Det ska vara mycket mjölk och gärna smak. Socker funkar också ibland om mjölk inte finns. Då och då blandar jag i lite oboy också. Men nästan aldrig svart.

Kom precis på; säljer inte Espressohouse sitt kaffe och sina smaker så man kan göra det hemma själv? Kan jag få vakna upp med en vaniljlatte varje morgon? Kanske får skaffa take away-muggar att dricka det i också. Värt att fundera på.


Bara så att ni vet liksom.
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar