Om mig

Jag heter Malin, är 22 år gammal och pluggar i Lund. Jag tycker om skor och andra vackra saker.

Prenumerera

bloglovin

Sidor

Kategorier

Arkiv

Mina nya skor - tidning

Postat i Allmänt Skor Accessoarer kl. 20:18 05 Jun | Kommentarer (1) |

Jag har länge funderat på varför det inte finns någon tidning som handlar om bara skor och om man inte nästan borde ta och starta en själv. Döm om min förvåning när jag gick in på Pressbyrån idag för att leta efter senaste numret av Styleby och hittade denna - Mina nya Skor!

En tidning om bara skor, smycken och accessoarer. Det vill säga en dröm g¨r i uppfyllelse. Kanske. Återstår ju att se om den är bra också.
Annons:

Kommentarer

  • Eva 2011-07-28 Kolla in den här sidan om du älskar högklackat men är trött på värkande fötter. Jättesmart liten sak! http://damnheels.nu

Skriv En Kommentar