Om mig

Jag heter Malin, är 22 år gammal och pluggar i Lund. Jag tycker om skor och andra vackra saker.

Prenumerera

bloglovin

Sidor

Kategorier

Arkiv

Picnic i Barcelona?

Postat i Resor kl. 00:21 29 Mar | Kommentarer (2) |

Jag åt precis en "Den Skrattande Kon"-ost och känner plötsligt ett extremt sug efter picnic i en solig park i någon mysig stad. Tur att jag ska till Barcelona om 4 veckor! Där finns det nog utrymme för picnic.

Har ni några tips? Vad får jag inte missa i Barcelona?
Annons:

Kommentarer

  • ANNE 2011-03-29 sjukt, jag ska med dit om ca. 4 veckor! har varit där en gång förut men hittade inget direkt då som man inte får missa, tyvärr. bershka som finns där är dock en sjukt grym klädaffär, den kan du ju kika förbi :)
  • Malin 2011-03-29 Jag har varit där innan också, men första gången var rätt många år sedan med mamma och pappa och då gjorde vi ju de flesta vanliga turistattraktioner, men nu vill jag uppleva staden på ett annat sätt. Bershka är givet!

    Sjukt att det är så många som ska vara i Barcelona i påsk. Jag vet flera stycken.

Skriv En Kommentar